MARIN VINTILA : „NU VOM MAJORA TAXELE IN ANUL 2013”

Primarul Marin Vintila anunta locuitorii comunei ca in acest an nu se vor majora taxele si impozitele, asa cum s-a intamplat in alte localitati. Localnicii din Poiana Mare vor plati la fel ca si anul trecut.

          In luna decembrie 2012, Guvernul a emis o hotarare conform careia nivelul taxelor locale prevazute in grila creste in 2013 cu 16,05 la suta ca urmare a indexarii cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, precizand ca, fata de suma rezultata, autoritatile locale pot decide o crestere sau o scadere intr-o marja de 20 la suta. Multe primarii din judet au ales sa mareasca taxele cu nivelul maxim care le este permis in urma adoptarii Hotararii de Guvern. Dar la Poiana Mare, taxele si impozitele au ramas la acelasi nivel de anul trecut.

          Primarul Marin Vintila ii linisteste pe locuitorii comunei si le transmite ca nu se vor majora taxele si impozitele. Edilul-sef a precizat ca locuitorii comunei au venituri foarte mici, unii chiar neavand un loc de munca. „Locuitorii comunei pot sa stea linistiti. Nu vor creste taxele si impozitele localitatii Poiana Mare”.  Sursa: “Jurnalul de Poiana Mare”, nr. 42, Ianuarie 2013.

11 martie 2013